logo

SK  HU 
+421 xxx xxx xxx

Ochrana osobných údajov

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov


Spoločnosť fishmaster s.r.o., sídlo: Čierna Voda 89, Čierna Voda 925 06,  IČO: 47 737 697, zapísaná Obchodný register SR vedený Okresný súdom Trnava, oddiel Sro, vložka číslo: 34222/T, zastúpená Peter Bartalos - konateľ, kontaktné údaje: email: fishmaster@fishmaster.sk, tel.: 0907 725 373 (ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) v súvislosti so splnením informačných povinností podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) zdeľuje dotknutej osobe nasledovné informácie.

Dotknutá osoba je v zmysle § 19 ods. 2 písm. e) zákona o OOÚ povinná poskytnúť osobné údaje na nižšie uvedený účel, v opačnom prípade nie je možné uzavrieť zmluvu, o ktorú dotknutá osoba prejavila záujem.

1.    Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľ:

Obchodné meno:    fishmaster s.r.o.
Sídlo:            Čierna Voda 89, Čierna Voda 925 06
IČO:            47 737 697
Práva forma:        Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zapísaný:    Obchodný register SR vedený Okresným súdom Trnava, oddiel Sro, vložka číslo: 34222/T
Zastúpený:        Peter Bartalos - konateľ
kontaktné údaje:    email: fishmaster@fishmaster.sk tel.: 0907 725 373


2.    Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel:    uzatvorenie zmluvy a predzmluvné vzťahy

Právny základ:
čl. 6 ods.1 písm. b) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. b) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby,

čl. 6 ods.1 písm. c) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. c) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné podľa osobitného predpisu – prevádzkovateľ je v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám

Prevádzkovateľ týmto oznamuje zákazníkovi ako dotknutej osobe, že bude v procese uzatvorenia zmluvy spracúvať osobné údaje bez súhlasu dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov bude vykonávané prevádzkovateľom v rámci predzmluvných vzťahov a spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na uzatvorenie zmluvy a prevádzkovateľ je taktiež v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám.

Prevádzkovateľ vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

3.    Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú:

Externý účtovník:

Obchodné meno:    ECO-STONE s.r.o.
Sídlo:            925 42 Trstice 745
IČO:            46756299
Právna forma:        SRO
Zapísaný:    OR – Okresný súd Tranava, Oddiel: Sro. vl. č. 29793/T
Zastúpený:        Mgr. Matilda Csánóová

IT podpora:

Obchodné meno:    Štefan Papp – PS Computer
Sídlo:            č.25, 92503 Horné Saliby
IČO:            41593766
Právna forma:        Živnosť
Zapísaný:    Číslo živnostenského registra: 220-21637, Okresný úrad Galanta
Zastúpený:        Štefan Papp

Prepravné spoločnosti, poskytovateľ spotrebiteľského financovania, štátne inštitúcie za účelom plnenia povinností prevádzkovateľa:

daňový úrad, orgán štátnej správy a verejnej moci na výkon kontroly a dozoru (napr. slovenská obchodná inšpekcia, úrad na ochranu osobných údajov), exekútor, súd, orgán činný v trestnom konaní atď.

4.    Doba uchovávania osobných údajov

Doba uchovávania osobných údajov: doba určitá – doba určená zákonmi na uplatňovanie práv a povinností vyplývajúcich z uzavretej zmluvy (napr. podľa § 599 ods. 1 Občianskeho zákonníka si môže kupujúci uplatniť práva zo zodpovednosti za vady na súde v lehote do 24 mesiacov od prevzatia tovaru – uchovávanie osobných údajov je teda potrebné pre identifikáciu zmluvnej strany), prípadne až pokiaľ nie je možné uplatniť práva a povinnosti v premlčacej lehote stanovenej zákonom; dlhšie spracúvanie osobných údajov je možné len výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu.

5.    Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:
     požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.
    na opravu osobných údajov,
Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.
    na vymazanie osobných údajov,
Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.
    na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod.
    namietať spracúvanie osobných údajov,
Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvaniu Vašich údajov, v prípade, ak ste nadobudli presvedčenie, že na spracúvanie osobných údajov nemáme právny dôvod; napr. ak naše oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov neprevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby.
    na prenosnosť osobných údajov,
Ako dotknutá osoba máte za určitých okolností právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. Toto právo na prenosnosť sa však týka len tých osobných údajov, ktoré sme nám poskytli na základe Vášho súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.
    odvolať súhlas,
Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu.

    podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,

Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu fishmaster@fishmaster.sk, telefónne číslo 0907 725 373, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.

 



Otváracie hodiny
Pondelok 9:00 - 17:00
Utorok 9:00 - 17:00
Streda 9:00 - 17:00
Štvrtok 9:00 - 17:00
Piatok 9:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 12:00
Nedeľa Zatvorené

fishmaster

Kontakty
FIshmaster.sk
fishmaster s.r.o. 89,
925 06 Čierna Voda
IČO: 47737697
DIČ: 2024061952
Prevádzka:
Fishmaster
Z. Kodálya 787/6 924 01
Galanta

© Všetky práva vyhradené - www.fishmaster.sk
Tvorba web stránok

Všetky práva vyhradené - www.fishmaster.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies